2012. március 23., péntek

Édes-savanyú csirkemell rizzsel

Keleti étel:  Édes-savanyú Uncle Bens mártás csirkemell filével és rizzsel

Hozzávalók:
- csirkemell 60 dkg
- Uncle Bens Édes-savanyú mártás extra ananásszal 400 g + 25% gratis
- rizs+víz 1:2 arányban
- bors
- csipetnyi só
- olaj








Elkészítés:


 WOK serpenyőben a kockára vágott csirkemellet megpirítjuk forró olajban:

Csipetnyi sóval és borssal ízesítjük.Közben a rizst a vízbe áztatjuk. Áztatás után kis olajban megpirítjuk a rizst. Felöntjük 2x annyi vízzel, hőálló edényben készre főzzük. Borssal, sóval ízesítjük.

A húst felöntjük a szósszal és 5 percig rotyogtatjuk:


Tálaljuk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése