Elkészítés:
Bacon-be tekert csirkemáj
Hozzávalók:
- csirkemáj
- Bacon szalonna
- liszt 2 evőkanál
- majoranna 1 teáskanál
- őrölt bors 1 kávéskanál
- olaj 2 evőkanál
Elkészítés:
Összekeverjük a lisztet a majorannával és az őrölt borssal. Meghempergetjük benne a májat. Begöngyöljük Bacon szalonnába. Hőálló üvegtálba halmozzuk a göngyölegeket. Alá egy kis olajat öntsünk előtte. Előmelegített (200 °C) sütőbe 20 percig sütjük és a végén grill funkcióra állítva a sütőt, ropogósra pirítjuk a Bacon-t.
Fokhagymás tarja
Hozzávalók:
- tarja
- fokhagyma
- só
- bors
- olaj
Elkészítés:
A tarja szeleteket sóval, borssal megszórjuk. A szeleteket tepsiben egymás mellé helyezzük, alá egy kis olajat öntünk. A szeletek tetejére fokhagyma szeleteket rakunk. Alufóliával lefedve megpuhítjuk utána megpirítjuk a tetejét.Készre sütjük.
Desszert
Vaníliás puding
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése