Hozzávalók:
- 6-8 nagyobb gomba
- tejföl, kispoharas
- sajt (trappista, vagy füstölt)
- őrölt bors
- só
- borsikafű
- olaj
Elkészítés:
A sajtot lereszelem, és a nagyobb részét a tejföllel elkeverem, majd izesítem borsikafűvel. A gombákat megtisztítom. Megszórom sóval, borssal. Majd megtöltöm a gombákat a "sajtos tejföllel", és megszórom a tetejét a maradék reszelt sajttal. Alufólia darabokat tépek, megkenem picike olajjal (nem ragad bele a gomba), becsomagolom a gombákat fóliába, és tepsiben előmelegített (200°C) sütőbe rakom. 15-20 percig párolom, majd kicsomagolom a fóliából, és kicsit pirítom, amíg a sajt világos barnára sül. Picit hűl, és már tálalható, de ne hagyjuk kihűlni, MELEGEN AZ IGAZI, AMIKOR NYÚLIK A SAJT!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése